KRALJICA KUHINJE

Sudomašina koja će za samo 39 minuta perfektno oprati sve sudove, čak i one najzaprljanije

Otkako su se pojavile u našim domovima, sudomašine su olakšale život mnogim porodicama, a naročito u vreme zimskih praznika, kada ne samo da više kuvamo i to za više ljudi, već je ta hrana masnija i samim tim je sudove teže oprati.

Međutim, mašine koje smo do sada koristili, imale su mnogo mana. Ili su bile previše male za naše potrebe ili bi ciklus pranja trajao satima, a o situaciji kad zaboravimo da otvorimo vrata na vreme, pa se sudovi skoro uopšte ne ocede, bolje i da ne govorimo.

U današnje vreme savremene tehnologije i razvoja smart home sistema, pojavile su se i pametne mašine za sudove, ali one dugo nisu bile dostupne običnom čoveku sa prosečnim primanjima. Sve do sada.

Čuvena italijanska kompanija Candy, specijalizovana za kvalitetnu belu tehniku, nedavno je predstavila javnosti nekoliko vrlo inovativnih i pametnih Brava sudomašina, koje su istovremeno jednostavne za korišćenje i vrlo pristupačne po svojoj ceni. Kod nas ih je na sniženju moguće pronaći u Tehnomaniji.

U čemu je prednost Candy pametnih veš mašina?

Nova linija Candy Brava pametnih sudomašina dizajnirana je tako da vam pruži brže cikluse, bez kompromisa na rezultatima pranja, koji će vam uštedeti vreme kako biste se posvetili aktivnostima koje volite.

Zahvaljujući Dirt Sensor sistemu, većina modela automatski adaptira temperaturu i vreme pranja prema stavljenom posuđu, a Candy-jev patentirani antibakterijski filter opremljen je posebnom prskalicom koja spira i najmanje ostatke hrane tokom svakog ciklusa.

Ono što će se mnogima dopasti jeste to što je ovo retka mašina koja ima ekran na našem jeziku, ali i nova, vrlo elegantna touch upravljačka ploča, kojom upravljate dodirom.

Inovativna Smart door funkcija, dostupna kod pojedinih modela, omogućava da mašina sama otvori vrata na kraju ciklusa. Na ovaj način, prirodan tok vazduha poboljšava performanse sušenja. Takođe, zahvaljujući energetskoj klasi A+++, Brava sudomašine donose ogromne uštede na računima za struju i vodu.

Jedinstveni unutrašnji dizajn omogućio je Candy Brava liniji da obori svetski rekord – kreirali su prvu sudomašinu sa maksimalnim kapacitetom od 16 kompleta. To znači da ove mašine mogu da operu i do 201 komad posuđa odjednom.

Kod modela sa Maxi Plates potporama, možete prati čak i plehove iz rerne, kao i najveće tanjire prečnika do 34,5 cm. Potpuno nova Smart Korpa opremljena je dodatnim plavim držačima, posebno dizajniranim da obezbede maksimalnu stabilnost posuđa. Pored toga što pruža 10% više prostora, visina gornje korpe može biti promenjena na dva nivoa. Novi dizajn unutrašnjosti donosi i nove ručke: elegantno zakrivljene, garantuju maksimalan komfor pri uvlačenju i izvlačenju korpi.

Jednostavno Pametnije Pravi izbor za uštedu vremena

Brava sudomašine su dostupne u ugradnoj i samostojećoj verziji, a nude vam nekoliko programa pranja koji garantuju vrhunske rezultate:

- zahvaljujući ZoOM 39’ i specijalnom protočnom grejaču, ovo su jedine sudomašine koje postižu rezultate pranja A klase, sa sušenjem, za samo 39 minuta

- najbolja kombinacija vremena i performansi, na 50°C pere slabo zaprljano posuđe za samo 24 minuta.

Candy pametna tehnologija u praksi

Putem mobilne aplikacije simply-Fi, Candy Brava sudomašine ostaju povezane s vama u svakom trenutku. Putem aplikacije možete aktivirati i nekoliko dodatnih programa, ili korak-po-korak izabrati idealan program pranja.

Takođe, u slučaju da govorite engleski ili italijanski jezik, svoju Brava mašinu možete pokretati čak i glasom. Zahvaljujući Talking Candy funkciji, možete čak i popričati s njom o postaviti joj pitanja o tome koji program je najbolji za koju vrstu posuđa, ali i da rešite dilemu da li neki predmet sme da se pere u mašini ili ne.

Simply-fi aplikacija daće vam brojne savete i trikove o svim funkcijama mašine, kako biste postigli efikasnost upotrebe na najvišem nivou.

Zahvaljujući funkciji kontrole inventara, putem aplikacije uvek možete, dok ste u prodavnici, da proverite koliko vam je preostalo soli, sjaja i tableta za pranje.

Tu su i vrlo praktične funkcije “Provere” i “Programirano održavanje”, pomoću kojih povremeno možete da proveriti radno stanje mašine ili pokrenute ciklus samočišćenja.

Podeli tekst Facebook Twitter