IZUM ZA 21. VEK

Ova mašina za sušenje veša bolje od nas zna na kojoj temperaturi treba da suši odeću

Poslednjih decenija sve više domaćinstava napušta starinski način sušenja sveže oprane garderobe na suncu i vetru i okreće se daleko bržoj opciji – sušenju veša u mašini.

Iako mnogi to ne znaju, ovaj savremeni način sušenja veša je i daleko zdraviji, jer se ovim procesom, koji podrazumeva izlaganje rublja i posteljine visokim temperaturama, uništavaju i brojni opasni mikroorganizmi, poput grinja, stenica i buđi.

U današnje doba, kada svi imamo mnogo obaveza, svesni smo toga koliko nam znači svaki trenutak koji nam ostaje za one važnije, životne stvari. Zato i mašine za sušenje veša moraju da idu u korak s vremenom, i postaju sve brže, sve pametnije i što jednostavnije.

Usvojivši ova tri osnovna principa - brzina, jednostavnost i inteligencija – renomirani italijanski proizvođač bele tehnike, kompanija Candy, kreirao je veoma moderne i kvalitetne Smart Pro i RapidÓ linije pametnih mašina za sušenje veša.

Sve su opskrbljene najsavremenijom WiFi tehnologijom, a za male prostore, dostupne su Candy Smart Pro SLIM sušilice dubine svega 44 centimetara.

Takođe, Candy se vodio i time da smart home tehnologija treba da bude dostupna svima, tako da je Candy sušilice za veš u Tehnomaniji moguće pronaći po veoma pristupačnoj ceni.

U čemu je prednost Candy pametnih mašina za sušenje veša?

Candy Smart Pro mašine za sušenje veša predstavljaju pravu inovaciju na tržištu, jer korisnicima pored standardnih programa za sušenje, daju mogućnost da biraju među čak sedam brzih i veoma efikasnih programa, koji veš suše za manje od devedeset minuta.

Programator je ergonomski oblikovan i praktičan, a za razliku od sušilica drugih proizvođača, opcije na ekranu mogu da budu ispisane i na srpskom jeziku.

Još jedna inovativna osobina Candy Smart Pro mašina za sušenje jeste Easy Case – patentirani rezervoar za kondenzat koji se nalazi u samim vratima bubnja, tako da odmah možete da vidite da li je došlo vreme da ga ispraznite.

Zahvaljujući jedinstvenom ergonomskom obliku ručke i otvora, pražnjenje rezervoara je veoma jednostavno, a vodu nastalu kondezacijom tokom sušenja možete da reciklirate i, recimo, da je upotrebite za peglanje veša.

Važno je znati i to, da se, pored izuzetno atraktivne cene i činjenice da su vrlo praktične za upotrebu, Candy Smart Pro i Candy RapidÓ sušilice uklapaju u svaki prostor i idealno kombinuju uz Smart Pro i RapidÓ mašine za veš.

Candy pametna tehnologija u praksi

Putem simply-Fi aplikacije imate mogućnost da pristupite širokom rasponu pametnih rešenja, koja podrazumevaju upravljanje Candy mašinom za sušenje veša na daljinu, bilo kada, bez obzira na to gde se nalazite.

Jednostavno Pametnije Pravi izbor za uštedu vremena

Ovo su samo neke od korisnih opcija:

- simply-Fi aplikacija će vas obavestiti kada je mašina završila ciklus sušenja, tako da ne morate da proveravate da li je došlo vreme da veš treba da izvadite napolje

- upozoriće vas da je vreme da očistite filter i pokazaće trikove vam kako to najbrže da uradite

- omogućiće vam da sačuvate najčešće korišćene programe i podešavanja, kako biste mogli da im pristupite i pri narednim sušenjima

- pružiće vam savete za optimalne programe sušenja prema vrsti veša

- dobijate jednostavan pristup informacijama u vezi sa održavanjem i komunikacijom s tehničkom podrškom, što će vašoj Candy mašini za sušenje veša značajno produžiti radni vek

Kada se sve sabere i oduzme, jasno je da su Candy Smart Pro i Candy RapidÓ sušilice veoma pametne i mašine, koje će vas služiti godinama, a u prilog im dodatno ide i savršeni odnos cene i kvaliteta. Takođe, trenutno je u toku promotivni period za vreme kog dobijate pet godina garancije, za šta je potrebno da se registrujete na Candy portalu.

Podeli tekst Facebook Twitter