DA LI JE STVARNO PAMETNIJA?

Evo šta bi trebalo da znate o pametnim mašinama za veš

Kako kažu stručnjaci, naši preci su još pre pola miliona godina počeli svoje telo da odećom štite od vremenskih uslova. S pojavom prve igle i prvog razboja nastala je i moda, ali i potreba da nam garderoba bude čista i mirišljava.

Generacije žena odlazile su na obale, kako bi odeću prale “na ruke”, eventualno koristeći primitivni alat poput prakljače. Prve i ne baš praktične veš-mašine pojavile su se sredinom 19. veka, a masovno su u domaćinstva ušle tek pedesetih godina prošlog veka.

A sada, u novom milenijumu, pojavile su se prve pametne veš-mašine i unele revoluciju u naše domove. Ali, i van njih – pošto nam smart home tehnologija omogućava da svojim uređajima upravljamo i kada smo daleko od kuće.

Međutim, kućni uređaji u koje je ugrađena najsavremenija Wi-Fi tehnologija do skoro su bili dostupna isključivo imućnijim ljudima, ali to više nije slučaj.

Renomirani italijanski proizvođač bele tehnike, Candy, nedavno je lansirao nekoliko linija vrlo kvalitetnih pametnih veš-mašina dostupnih svačijem džepu.

Na primer, Candy Smart Pro mašinu za veš je u Tehnomaniji moguće kupiti već za 29.990 dinara, a u ponudi su i Candy RapidÓ i Candy Bianca. Svim Candy mašinama je zajedničko to što je njima moguće upravljati pomoću simply-Fi aplikacije za mobilni telefon.

U čemu je prednost Candy pametnih veš mašina?

Ono što je nama, savremenim ljudima najbitnije, jeste da nam se život ne svodi samo na obaveze, već da ostaje dovoljno vremena i za one važnije stvari – porodicu, prijatelje, odmor, zabavu…

Znajući to, kad je kreirao svoje nove veš-mašine, Candy se vodio ciljem da one moraju da zadovolje tri ključna uslova: da budu brze, efikasne i jednostavne za korišćenje.

Jednostavnost korišćenja je vidljiva već na samom SMART TEXT ekranu mašine, koji je moguće podesiti da bude na srpskom jeziku. Izbor programa i podešavanje funkcija nikada nije bilo jednostavnije. Ime programa, njegovo trajanje i sve druge opcije jasno su ispisane na ekranu.

Uz svaku mašinu dolazi i simply-Fi aplikacija za telefon, koja nudi pregršt vrlo korisnih opcija.

Takođe, ogroman izbor programa koji Candy mašine nude (i do 700 kombinacija) garantuje maksimalni učinak pranja, uz minimalnu potrošnju resursa (struja, voda, deterdžent…) i uštedu vremena.

Ovo posebno važi ako odaberete neki od brojnih, specijalno kreiranih brzih programa, koji čak i najzaprljaniji veš savršeno mogu oprati već za 39 minuta.

Zahvaljujući Active Motion System tehnologiji, Smart Pro mašine za veš garantuju pojačano delovanje deterdženta, koje se postiže uz ubrzavanjem i usporavanjem rotacije bubnja u različitim fazama pranja. Optimalne rezultate, koji se na ovaj način postižu, možete da vidite, dodirnete i pomirišete.

Candy Smart Pro pametna mašina donosi sve ove inovacije uz još jednu vrednost - maksimalnu efikasnost uz povoljnu cenu. Zar to nije pametan izbor?

Candy pametna tehnologija u praksi

Putem simply-Fi aplikacije imate mogućnost da pristupite širokom rasponu pametnih rešenja, koja podrazumevaju upravljanje Candy pametnom veš-mašinom na daljinu, bilo kada, bez obzira na to gde se nalazite.

Jednostavno Pametnije Pravi izbor za uštedu vremena

Ako vam nije jasno šta to znači, ovo su samo neke od zgodnih opcija:

- izbor više dodatnih Candy programa za sve vaše potrebe pranja i ogroman broj kombinacija funkcija

- mogućnost da saznate koji program je optimalan za koju vrstu veša, kao i koja je idealna temperatura ili brzina centrifuge

- pomoću Snap&Wash funkcije Candy RapidÓ mašine samo slikajte svoj veš na gomili i Candy simply-Fi aplikacija će vam dati optimalan predlog brzog programa za pranje

- pomoću Memo Smart Wash funkcije možete da aktivirate podsetnik, koji će vas u izabranim vremenskim intervalima obavestiti da je došlo vreme za pranje posteljine, zavesa, bademantila, sportske opreme…

- imate mogućnost da najčešće korišćene programe i opcije sačuvate u kategoriji “brzi izbor”

- možete da proverite koja je idealna količina deterdženta i na taj način uštedite značajan novac

- izaberite u koliko sati želite da pranje počne ili kada vam najviše odgovara da se završi

- aplikacija će vas obavestiti kada je veš-mašina završila sa pranjem, a kod naprednijih modela ponuditi vam da pokrenete funkciju osvežavanja veša, u slučaju da niste u mogućnosti odmah da ga izvadite

- imate pristup informacijama u vezi sa redovnim održavanjem, kao što je čišćenje filtera, predupređivanjem potencijalnih kvarova, kao i komunikaciji s tehničkom podrškom, što će vašoj Candy veš-mašini značajno produžiti radni vek

- napredniji modeli, kao što su Candy RapidÓ i Candy Bianca, omogućavaju vam ne samo da svojom veš-mašinom upravljate glasom, već i bukvalno da razgovarate sa njom (za sada samo na engleskom i italijanskom jeziku) i saznate kako da uklonite fleku ili operete veoma osetljivi šareni džemper

Sve u svemu, za koju god od mašina iz Candy pametnog asortimana da se opredelite – Candy Smart Pro, Candy RapidÓ ili Candy Bianca – možete očekivati zaista kvalitetnu mašinu za pranje veša, s kojom će vaša porodica godinama štedeti vreme, novac i imati savršeno čistu i mirišljavu garderobu. A, u promotivnom periodu, uz registraciju na Candy portalu, dobijate i petogodišnju garanciju.

Podeli tekst Facebook Twitter